Professional Beauty Influencer Awards
by #COSMOBEAUTY & PADIRDuminică, 29 mai, Sala Polivalentă București, scena principală - 16.00 - 18.00

Cine sunt profesioniștii beauty pe care industria îi consideră ca fiind reali influenceri pentru cei din sector? Și de ce merită aceștia să fie premiați de către Cosmobeauty și PADIR?

Professionnal BEAUTY INFLUENCER INFLUENCER AWARDS powered by COSMOBEAUTY & P.A.D.I.R. (eveniment aflat anul acesta la prima ediție) îi reunește și îi premiază pe creatorii de conținut profesional beauty. din Industrie. Subliniem: Creatorii de conținut profesional pentru profesioniștii din domeniul înfrumusețării!

Așasadar, în Premieră - COSMOBEAUTY și PADIR, printr-o procedură care ia în calcul criterii de performanță cuantificabile: reputația Profesionistului, comunitatea/followers, calitatea comunității sale profesionale de urmăritori, calitatea conținutului postat de acesta(atat din punct de vedere tehnic, științific cât și estetic și creativ), frecvența, palmaresul și premiile obținute de Profesionist de la alte entități nationale sau internaționale.

■ Orice creator de continut PROFESIONAL* BEAUTY(de la cosmetica, la make-up si de la anti-aging la hairstyling, s.a.), indiferent de canal: blog, Instagram, Facebook sau pe Youtube poate sa fie propus si declarat castigator la PROFESSIONAL BEAUTY INFLUENCER INFLUENCER AWARDS by #COSMOBEAUTY.

Procedura prevede următoarele etape:■ Nominalizarea profesioniștilor de către Cosmobeauty și PADIR
■ Desemnarea finaliștilor și anuntarea acestora. Ceremonia de decernare a PROFESSIONAL BEAUTY INFLUENCER INFLUENCER AWARDS by #COSMOBEAUTY și PADIR, ceremonie care va avea loc duminică, 29 mai 2022, Sala Polivalentă București, începând cu ora 16.00