Vizitatori

De ce sa vizitezi?

EXPOZIŢIA COSMOBEAUTY este considerată deja un eveniment de tradiţie pentru toţi cei care activează în domeniul înfrumuseţării. Aflat la ediţia a VIII-a, COSMOBEAUTY reuneşte in capitala zeci de firme din domeniul cosmeticii faciale si corporale, machiajului, coafurii, remodelarii corporale, medicinii estetice, manichiurii si wellness-ului. Principalul eveniment expozitional al primaverii in estetica aplicata a inregistrat la editia precedenta un trafic de peste 6000 de vizitatori. In zilele de 24, 25 si 26 martie 2017, intre orele 10.00-18.00, la CRYSTAL PALACE BALLROOMS din Bucuresti ii veti intalni pe cei mai buni specialisti in cosmetica, make-up artisti cei mai cunoscuti, hair-stylisti, cosmeticiene, nailtehnicieni si trainer in domeniul beauty&wellness. Tot la COSMOBEAUTY 2016 veti putea testa produse cosmetice noi si echipamente de estetica dar veti si beneficia de ofertele speciale si de promotiile firmelor expozante. In cele 3 zile pe care le aveti la dispozitie pentru a vizita COSMOBEAUTY veti putea participa la tombolele cu premii organizate in cadrul standurilor expozitionale si constand in produse de profesionale sau in servicii de infrumusetare. Va asteptam la COSMOBEAUTY 2017!

Locatie noua: CRYSTAL PALACE BALLROOMS

Marcat de distincție și rafinament, cel mai elegant centru de evenimente al Capitalei, vă introduce într-o atmosferă fie clasică, fie eclectică, prin intermediul personalității estetice a fiecăreia dintre cele 6 Sali ce au deja referințe de succes în organizarea oricărui eveniment, de la cele “corporate” cum ar fi congrese, seminarii, simpozioane, conferințe, training-uri, până la cele private, de tip nuntă, botez, aniversare sau petrecere. Pe langa evenimentele ale caror cerinte ating standardele unor reguli precise, orice provocare in a crea un eveniment inedit este primita cu entuziasm!

Proiecțiile, prezentările de produse, prezentările de modă, concertele, amenajarea spațiilor expoziționale, precum și oricare alt concept de prezentare își pot regăsi locația ideală la Crystal Palace Ballrooms. Nu uitați de unul dintre punctele forte ale locației constând in parcarea extrem de spațioasă în care pot fi garate, în mod gratuit, până la 350 de autoturisme!

In imediata apropiere a Palatului Parlamentului si a Pietei Unirii, in spatele Pietei George Cosbuc. Calea Rahovei 198A, Sector 5, Bucuresti

Cum ajungi la eveniment?

In imediata apropiere a Palatului Parlamentului si a Pietei Unirii, in spatele Pietei George Cosbuc.

Adresa: Calea Rahovei 198A, Sector 5, Bucuresti

Mijloace de trasnport: Autobuz: 117, Tramvai: 32

Statia: Piata Chirigiu

Harta

Pentru a va orienta mai usor in Bucuresti , cu scopul de a localiza CRYSTAL PALACE BALLROOMS consultati harta alaturata.