Despre eveniment

Agentia Porta Communication a organizat NAILEXPO (editia 2009 – Palatul Copiilor Bucuresti, editia 2010 – World Trade Center, Bucuresti), expozitie de produse profesionale pentru unghii, nailspa, nailart, pedichiura medicala, scoli si cursuri de specialitate (40 de firme specializate).

Singura manifestare din Romania dedicata in exclusivitate operatorilor din domeniul manichiurii si pedichiurii, NAILEXPO este rampa de lansare pentru cei mai talentati stilisti de unghii. În acest an, concursul este organizat la 3 categorii, French Manicure, Fantasy Nailart si 3D Design iar premiile sunt dintre cele mai atractive (vouchere valorice cu premii de peste  600 euro). Vizitatorii vor beneficia si ei atât de premii la tombolele organizate zilnic cât si de servicii gratuite de infrumusetare la standurile amenajate în acest scop in cadrul COSMOBEAUTY 2011.

Pentru a afla mai multe informatii despre concurs, expozantii din domeniu si programul fiecarei zile intra pe sectiunile Concursuri si  Expozanti.