Despre eveniment

Prima expozitie profesionala de hair&makeup din romania – a avut loc in 2010, la World Trade Center, Bucuresti.

HAIR&MAKEUP FEST a insemnat 2 zile pline dedicate prezentarii show-urilor de machiaj si hair-style, competitiilor si demonstratiilor si 2 zile de expozitie in care firmele, marcile profesionale si saloanele de makeup si hair-style si-au prezentat produsele, ofertele speciale dar si serviciile. Integrarea Hair Makeup Fest in COSMOBEAUTY a venit, astfel,  ca o cerinta fireasca a operatorilor din domeniul beauty profesional.

OFERTA EDUCATIONALA!

Componenta HAIR&MAKEUP FEST din cadrul COSMOBEAUTY devine un eveniment de referinta pentru segmentul profesional beauty, pe de o parte prin promovarea ofertei specifice catre nespecialisti doritori sa urmeze o forma de pregatire profesionala in sector, dar si catre specialistii interesati sa afle informatii despre stagiile de pregatire si formare specifica in tara si strainatate(calificare si specializare).

Organizatorii, in ideea de a facilita aceasta intalnire intr-un cadru specific, care nu se regaseste in tematica evenimentelor de profil din Romania, va oferi atat expozantilor care au la randul lor o oferta de cursuri, traininguri si seminarii cat si scolilor, expunerea cu titlu gratuit a acestor materiale indoor (in locatia in care se desfasoara COSMOBEAUTY) cat si pe site-ul www.cosmobeauty.ro. (in sectiunea educatie profesionala specifica acestor domenii).