Hairstyle Contest – Show your talent

Detalii concurs

Show your talent!” este sloganul Atelierele ILBAH prin care li se oferă șansa tuturor celor pasionați să își arate talentul și îndemanarea în fața unor nume consacrate în domeniu. Aflat deja la a IIIa editie, Show your talent – Hairstyle Contest este competitia interzisă profesioniștilor, unde toți cei cu înclinație în arta coafurilor, dar care nu au experiență profesională sau pregatire academică în acest sens, se pot afirma pe scena celui mai important eveniment dedicat industriei de beauty, Cosmobeauty 2017, și pot câștiga premii substanțiale.

Concurenții vor avea de reprodus, în doar 80 minute, o coafură specială, după o fotografie ce va fi prezentată la startul competiției. Maestru de ceremonii va fi îndrăgita vedetă TV Bianca Ioniță, concursul având loc în data de 26 martie, de la ora 10:00, la Crystal Palace Ballrooms, din Calea Rahovei 198 A, București. Înscrierile se fac la sediile Atelierele ILBAH sau online pe www.ateliereleilbah.ro. Tot aici, participanții pot consulta și regulamentul competiției.

Alături de sponsorul principal, Beauty One, organizatorul a pus la bătaie pachete generoase de premii: cursuri autorizate de Cofoar Stilist, produse profesionale de hairstyling și multe surprize. Juriul va fi format din haistyliști consacrați, traineri Atelierele ILBAH și reprezentați din industria de beauty.

Primele două ediții s-au bucurat de un succes răsunător, la start luând parte mai mult de 50 de participanți, concursul având un impact major în industrie: branduri consacrate și-au arătat interesul de a deveni parteneri ai competiției, hairstyliști de renume au urmărit și lăudat inițiativa Atelierele ILBAH, evenimentele în cadrul cărora Show your talent – Hairstyle Contest s-au desfășurat au atras numeroși participanți.

Data Concurs: 26 martie 2017, ora 10:00

Data limită înscriere: 25 martie 2017

Locație desfășurare Concurs: Crystal Palace Ballrooms, din Calea Rahovei 198 A, București

Organizator: Atelierele ILBAH

Sponsor principal: Beauty One

Susținut de Jurnalul de Estetică

 

Rămând la dispoziția Dumneavoastră pentru orice detaliu:

Cristian Moldoveanu – 0729397806

PR and Marketing Executive – pr@ateliereleilbah.ro